Skip to main content
[fullwidth_text title=”Wat zijn 360º Rondleidingen?” alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

360º rondleidingen zijn interactieve ervaringen die uw klanten de controle geven over hun bezoek aan uw locatie. Ze kunnen rondkijken, inzoomen op details en klikken op informatiepunten om meer te leren. Dit is meer dan alleen een panoramafoto – het is een volledige, meeslepende ervaring.

Bij 360Rondleiding.nl brengen we uw locatie tot leven met op maat gemaakte 360º rondleidingen. Of u nu een bedrijf, school, vastgoedontwikkelaar of toeristische attractie bent, onze interactieve rondleidingen kunnen u helpen om meer klanten aan te trekken en uw locatie op een boeiende manier te presenteren.

[/fullwidth_text] [fullwidth_text title=”Veelgestelde vragen” alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]
 1. Wat kost een op maat gemaakte 360º rondleiding?
  De kosten van onze op maat gemaakte 360º rondleiding service hangen af van de grootte en complexiteit van het project. We baseren alle op maat gemaakte offertes op het aantal individuele 360 scènes dat u nodig heeft. Als uitgangspunt raden we een minimumbudget van ongeveer €500 aan voor een kleine rondleiding.
 2. Wat is een informatiebutton?
  Informatiepunten of buttons zijn interactieve elementen die we aan uw tours kunnen toevoegen en die extra stilstaande beelden, tekst, video of URL-links naar andere delen van de tour of uw website bevatten.
 3. Hoe lang duurt een shoot?
  Het duurt 1-2 minuten voor onze professionele fotografen om een individuele 360 scène te schieten. Dit is exclusief de tijd die nodig is om het gebied klaar te maken voor de opname.
 4. Kunnen we mensen opnemen in onze tour?
  Absoluut. Uw tours kunnen ofwel vrij zijn van mensen, gericht op de ruimtes zelf, of vol zitten met uw personeel, klanten, studenten of zelfs dieren!
 5. Hoe lang duurt het voordat we de afgewerkte tour ontvangen?
  Dit hangt sterk af van de grootte en complexiteit van de virtuele tour. Kleine projecten kunnen in slechts 2-3 werkdagen worden voltooid. Grote projecten kunnen 3-4 weken duren.
 6. Waar wordt onze virtuele tour gehost?
  We kunnen u de afgewerkte virtuele tour sturen zodat u deze zelf kunt hosten, of we kunnen deze gratis hosten op onze gespecialiseerde content servers.
[/fullwidth_text] [impact_text include_button=”yes” button_style=”standard” title=”Contact” href=”https://www.360rondleiding.nl/contact/” color=”accent” target=”_self” position=”cta_align_right” alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Bent u klaar om uw locatie te transformeren met een 360º rondleiding? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe 360Rondleiding.nl u kan helpen.

[/impact_text]