Verbeter de zichtbaarheid van uw organisatie & vastgoedobjecten

Laat uw bedrijf tot leven komen - met de kracht van virtuele tours

360Rondleiding.nl is dé expert in 360-graden fotografie en virtuele rondleidingen. Wij helpen u uw bedrijf te promoten en uw klanten een onvergetelijke ervaring te bieden met onze uitgebreide diensten op het gebied van virtuele rondleidingen. Met behulp van de nieuwste technologieën en geavanceerde apparatuur bieden we u hoogwaardige 360-graden opnamen en virtuele rondleidingen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Wij werken samen met u om uw doelen te begrijpen en te realiseren, zodat u de beste resultaten kunt behalen.

Onze uitgebreide diensten omvatten 360 graden fotografie, virtuele rondleidingen, fotografie, video, dronebeelden, consultancy, virtual reality development, 3D modelleren/renderen en 3D animatie. Hiermee kunt u uw online presentatie naar een hoger niveau tillen en uw klanten een nog realistischer beeld van uw producten en diensten geven.

Neem vandaag nog contact op met 360Rondleiding.nl en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het presenteren van uw bedrijf, locatie of vastgoedproject met onze uitgebreide media-oplossingen.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wat kost een op maat gemaakte 360º rondleiding?

De kosten van onze op maat gemaakte virtuele rondleiding in 360º hangt af van de grootte en complexiteit van het project. We baseren alle op maat gemaakte offertes op het aantal individuele 360 scènes (ruimtes) dat u nodig heeft. Als uitgangspunt raden we een minimumbudget van ongeveer € 500 aan voor een kleine rondleiding.

Kunnen we een luchtfoto in 360 graden opnemen in de virtuele tour?

Onze fotograaf is gecertificeerd als dronepiloot in A1/A3 + Aanvullend A2 voor heel Europa. We houden ons aan de wet, wat betekent dat we een risicobeoordeling uitvoeren voor elke dronevlucht. Er zijn bepaalde beperkingen als het gaat om dronevluchten, dus gelieve het adres van de locatie die wordt vastgelegd op te nemen bij het vragen van een offerte.

Wat is een informatiebutton?

Informatiepunten of buttons zijn interactieve elementen die we aan uw tours kunnen toevoegen. Dit kunnen teksten, webpagina’s, pdf-bestanden, video’s of foto’s zijn. Bijvoorbeeld informatie over de ruimte.

Hoe lang duurt een shoot?

Het duurt 1-2 minuten voor onze professionele fotografen om een individuele 360 graden scène te schieten. Dit is exclusief de tijd die nodig is om het gebied klaar te maken voor de opname.

Kunnen we mensen opnemen in onze tour?

Absoluut. Uw tours kunnen ofwel vrij zijn van mensen, gericht op de ruimtes zelf, of vol zitten met uw personeel, klanten, studenten of zelfs dieren!

Kunnen jullie foto's bewerken om items of vlekken te verwijderen?

Ja, dat kunnen we. Standaard verwijderen we vlekken zoals vlekken op de vloer en krassen/schrammen op de muur. We vervagen informatie die u misschien niet wilt weergeven en kunnen zelfs foto’s of posters verwijderen die u op de dag van de opname niet hebt verwijderd.

Hoe lang duurt het voordat we de afgewerkte tour ontvangen?

Dit hangt sterk af van de grootte en complexiteit van de virtuele tour. Kleine projecten kunnen in slechts 2-3 werkdagen worden voltooid. Grote projecten kunnen 3-4 weken duren.

Waar wordt onze virtuele tour gehost?

We kunnen u de afgewerkte virtuele tour sturen zodat u deze zelf kunt hosten, of we kunnen deze gratis hosten op onze gespecialiseerde content servers.