Skip to main content

360Rondleiding.nl is dé expert in 360-graden fotografie en virtuele rondleidingen. Wij helpen u uw bedrijf te promoten en uw klanten een onvergetelijke ervaring te bieden met onze uitgebreide diensten op het gebied van virtuele rondleidingen. Met behulp van de nieuwste technologieën en geavanceerde apparatuur bieden we u hoogwaardige 360-graden opnamen en virtuele rondleidingen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Wij werken samen met u om uw doelen te begrijpen en te realiseren, zodat u de beste resultaten kunt behalen.

Onze uitgebreide diensten omvatten 360 graden fotografie, virtuele rondleidingen, fotografie, video, dronebeelden, consultancy, virtual reality development, 3D modelleren/renderen en 3D animatie. Hiermee kunt u uw online presentatie naar een hoger niveau tillen en uw klanten een nog realistischer beeld van uw producten en diensten geven.

Virtuele tour Curamare Ziekenhuis Spijkenisse Medisch Centrum SMC

Virtuele tour Curamare SMC

Virtuele tour Landal Greenparks Sluftervallei Texel - 360Rondleiding.nl

Virtuele tours Landal Greenparks

Virtuele tour SEGRO Park Schiphol

Virtual tour SEGRO Logistics Schiphol

Virtuele rondleiding Woonzorg DrieGasthuizenGroep marketingtool voor zorg

Virtuele rondleiding DrieGasthuizenGroep

Virtuele tour Pret in Herstel - Delft

Virtuele tour Pret in Herstel – Delft

Virtuele tour Voortgang Nieuwbouw The Roofs - Grotius I en II - Juliana van Stolberglaan 10, Den Haag

Virtuele tour Nieuwbouw The Roofs Den Haag

Virtuele tour Kennemer Lyceum Digitale Open Dag School

Virtuele tour Kennemer Lyceum

Virtuele tour Oplevering Pontkade Amsterdam

Virtuele tour oplevering Pontkade Amsterdam

Virtuele tour Terraced Tower - Boompjes 55, Rotterdam

Virtuele tour Terraced Tower Rotterdam

3D Visuals / VR – Nieuwbouw Park de Velst, Heemskerk

Virtuele tour DHG Smartlog Venray

Virtuele tour DHG Smartlog Venray

Virtuele tour DC De Ruif Roosendaal

Virtuele tour De Ruif Roosendaal

Veelgestelde vragen

Wat kost een op maat gemaakte 360º rondleiding?

De kosten van onze op maat gemaakte virtuele rondleiding in 360º hangt af van de grootte en complexiteit van het project. We baseren alle op maat gemaakte offertes op het aantal individuele 360 scènes (ruimtes) dat u nodig heeft. Als uitgangspunt raden we een minimumbudget van ongeveer € 500 aan voor een kleine rondleiding. Een virtuele tour is vaak een goedkopere en duurzamere optie dan het maken van een video.

Kunnen we een luchtfoto in 360 graden opnemen in de virtuele tour?

Onze fotograaf is gecertificeerd als dronepiloot in A1/A3 + Aanvullend A2 voor heel Europa. We houden ons aan de wet, wat betekent dat we een risicobeoordeling uitvoeren voor elke dronevlucht. Er zijn bepaalde beperkingen als het gaat om dronevluchten, dus gelieve het adres van de locatie die wordt vastgelegd op te nemen bij het vragen van een offerte.

Wat is een informatiebutton of hotspot?

Informatiepunten of hotspots zijn interactieve elementen die we aan uw tours kunnen toevoegen. Dit kunnen teksten, webpagina’s, pdf-bestanden, video’s of foto’s zijn. Bijvoorbeeld informatie over de ruimte.

Hoe lang duurt een shoot?

Het duurt max. 5 minuten voor onze professionele fotograaf om een individuele 360 graden scène te schieten. Gemiddeld duurt een fotoshoot op locatie ongeveer 2 uren. Daarna wordt de 360 graden foto aan elkaar gestitched en wordt er een virtuele tour gemaakt. Dit kost het meeste werk.

Kunnen we mensen opnemen in onze tour?

Absoluut. Uw tours kunnen ofwel vrij zijn van mensen, gericht op de ruimtes zelf, of vol zitten met uw personeel, klanten, studenten of zelfs dieren! Het is zelfs mogelijk om iemand te laten presenteren in een video terwijl er 360 graden rondgekeken kan worden.

Kunnen jullie foto's bewerken om items of vlekken te verwijderen?

Ja, dat kunnen we. Standaard verwijderen we vlekken zoals vlekken op de vloer en krassen/schrammen op de muur. We vervagen informatie die u misschien niet wilt weergeven en kunnen zelfs foto’s of posters verwijderen die u op de dag van de opname niet hebt verwijderd.

Hoe lang duurt het voordat we de tour ontvangen?

Dit hangt sterk af van de grootte en complexiteit van de virtuele tour. Kleine projecten kunnen in slechts 2-3 werkdagen worden voltooid. Grote projecten kunnen 2-3 weken duren. We leveren de virtuele tour op en dan is er nog volop ruimte voor aanpassingswensen (inclusief in de prijs). Daarna maken we de finale versie.

Waar wordt onze virtuele tour gehost?

De virtuele tours worden gehost op onze servers (inbegrepen in de prijs). Daarnaast kunnen we de finale virtuele tourbestanden sturen zodat u deze zelf kunt hosten op de website.

Kan ik ook gelijk foto's laten maken?

Jazeker, naast 360 graden foto’s voor de virtuele tour is het ook mogelijk om indrukwekkende foto’s te laten maken. Of dit nu een zorginstelling, een vakantiepark, een kantoor of een woning is, alles is mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om prachtige dronebeelden te laten maken door onze gecertificeerde dronepiloot.

Kan ik een video laten maken van de virtuele tour?

Voor een kleine meerprijs kan de virtuele tour automatisch afgespeeld worden zodat u langs alle ruimtes gaat, zonder dat er ergens op geklikt hoeft te worden. Dit is ideaal voor het tonen van een virtuele tour op een groot scherm (bij de receptie of tijdens een open dag).