Veelgestelde vragen

Wat kost een op maat gemaakte 360º rondleiding?

De kosten van onze op maat gemaakte virtuele rondleiding in 360º hangt af van de grootte en complexiteit van het project. We baseren alle op maat gemaakte offertes op het aantal individuele 360 scènes (ruimtes) dat u nodig heeft. Als uitgangspunt raden we een minimumbudget van ongeveer € 500 aan voor een kleine rondleiding. Een virtuele tour is vaak een goedkopere en duurzamere optie dan het maken van een video.

Kunnen we een luchtfoto in 360 graden opnemen in de virtuele tour?

Onze fotograaf is gecertificeerd als dronepiloot in A1/A3 + Aanvullend A2 voor heel Europa. We houden ons aan de wet, wat betekent dat we een risicobeoordeling uitvoeren voor elke dronevlucht. Er zijn bepaalde beperkingen als het gaat om dronevluchten, dus gelieve het adres van de locatie die wordt vastgelegd op te nemen bij het vragen van een offerte.

Wat is een informatiebutton?

Informatiepunten of buttons zijn interactieve elementen die we aan uw tours kunnen toevoegen. Dit kunnen teksten, webpagina’s, pdf-bestanden, video’s of foto’s zijn. Bijvoorbeeld informatie over de ruimte.

Hoe lang duurt een shoot?

Het duurt 1-2 minuten voor onze professionele fotografen om een individuele 360 graden scène te schieten. Dit is exclusief de tijd die nodig is om het gebied klaar te maken voor de opname. Gemiddeld duurt een fotoshoot op locatie maximaal 2 uren.

Kunnen we mensen opnemen in onze tour?

Absoluut. Uw tours kunnen ofwel vrij zijn van mensen, gericht op de ruimtes zelf, of vol zitten met uw personeel, klanten, studenten of zelfs dieren!

Kunnen jullie foto's bewerken om items of vlekken te verwijderen?

Ja, dat kunnen we. Standaard verwijderen we vlekken zoals vlekken op de vloer en krassen/schrammen op de muur. We vervagen informatie die u misschien niet wilt weergeven en kunnen zelfs foto’s of posters verwijderen die u op de dag van de opname niet hebt verwijderd. De virtuele tour is inclusief aanpassingswensen. We gaan door tot de klant helemaal tevreden is!

Hoe lang duurt het voordat we de afgewerkte tour ontvangen?

Dit hangt sterk af van de grootte en complexiteit van de virtuele tour. Kleine projecten kunnen in slechts 2-3 werkdagen worden voltooid. Grote projecten kunnen 2-3 weken duren.

Waar wordt onze virtuele tour gehost?

De virtuele tours worden gehost op onze servers (inbegrepen in de prijs). Daarnaast kunnen we de finale virtuele tourbestanden sturen zodat u deze zelf kunt hosten op de website.

Kan ik een video laten maken van de virtuele tour?

Voor een kleine meerprijs kan de virtuele tour automatisch afgespeeld worden zodat u langs alle ruimtes gaat, zonder dat er ergens op geklikt hoeft te worden. Dit is ideaal voor het tonen van een virtuele tour op een groot scherm (bij de receptie of tijdens een open dag).

Kan ik ook foto's laten maken?

Jazeker, naast 360 graden foto’s is het ook mogelijk om indrukwekkende foto’s te laten maken. Of dit nu een zorginstelling, een vakantiepark, een kantoor of een woning is, alles is mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om prachtige dronebeelden te laten maken door onze gecertificeerde dronepiloot.