Skip to main content
[spb_text_block title=”Wat is Matterport?” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Matterport is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in 3D-scanning en virtuele rondleidingen. Met behulp van hun eigen camera’s en software kunnen gebruikers nauwkeurige en realistische 3D-modellen maken van gebouwen, huizen, kantoren en andere fysieke ruimtes. Deze 3D-modellen worden vervolgens gebruikt om virtuele rondleidingen te creëren, waardoor kijkers vanaf elke locatie ter wereld de ruimte kunnen verkennen alsof ze er fysiek aanwezig zijn.

Matterport-technologie is vooral populair in de vastgoedsector, waar het wordt gebruikt om virtuele rondleidingen te maken van huizen en appartementen die te koop of te huur staan. Het biedt potentiële kopers en huurders de mogelijkheid om het pand te verkennen zonder dat ze daarvoor fysiek aanwezig hoeven te zijn, waardoor het proces van huizenjacht en vastgoedtransacties sneller en efficiënter verloopt.

Naast de vastgoedsector heeft Matterport-toepassingen in diverse andere sectoren, waaronder architectuur, bouw, toerisme, evenementen en meer. De technologie biedt een breed scala aan voordelen, waaronder kostenbesparing, tijdsbesparing en een verbeterde gebruikerservaring voor klanten en kijkers.

[/spb_text_block] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block title=”Interactieve rondleiding” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Met de Matterport 3D-scanner van 360 Rondleiding kunt u uw vastgoed of ruimte vastleggen met ongelooflijke nauwkeurigheid en realisme. Laat uw klanten de ruimte verkennen alsof ze er fysiek aanwezig zijn met een interactieve virtuele rondleiding. Onze Matterport 3D-scanner is ook een geweldige oplossing voor het organiseren van virtuele evenementen. Neem contact op met 360 Rondleiding en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het presenteren van uw vastgoed of bedrijfsruimte op de meest realistische en overtuigende manier.

[/spb_text_block] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block title=”Le Mirage, Utrecht” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [iframe src=’https://my.matterport.com/show/?m=oAcD44X2NQi’ frameborder=’0′ allowfullscreen allow=’xr-spatial-tracking’] [/spb_text_block] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [impact_text include_button=”yes” button_style=”standard” title=”Contact” href=”https://www.360rondleiding.nl/contact/” color=”accent” target=”_self” position=”cta_align_right” alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Neem vandaag nog contact op met 360 Rondleiding en ontdek hoe onze Matterport 3D-scanner u kan helpen bij het presenteren van uw vastgoed of bedrijfsruimte op de meest realistische en overtuigende manier.

[/impact_text] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”]
mediaspecialist

360Rondleiding.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van virtuele rondleidingen en gerelateerde diensten voor bedrijven en vastgoedprojecten. Het bedrijf biedt onder andere diensten aan zoals vastgoedfotografie, virtuele rondleidingen in 360 graden, vastgoedvideo's, dronebeelden en artist impressions. Met behulp van deze diensten kunnen klanten hun bedrijf of vastgoedproject op een unieke en boeiende manier presenteren en potentiële klanten en kopers aantrekken.